Een trendy picknicktafel? Kies voor wit!

Een trendy picknicktafel? Kies voor wit!

27 maart 2020 0 Door Rockwood®

De ideale picknicktafel in het wit

De picknicktafel is nooit helemaal verdwenen uit de tuinen in Nederland. Veel gezinnen weten hoe makkelijk het is om gebruik te kunnen maken van een duurzame tafel met bankjes, waar het hele gezin zonder gesleep met stoelen en tafels aan kan zitten.

Een gezellig etentje op een warme zomerse avond? Of lekker knutselen in de tuin tijdens de zomervakantie? Wanneer je hebt gekozen voor een picknicktafel die goed geïmpregneerd is en gemaakt is van een harde houtsoort, kun je echt jarenlang genieten van jouw tuinmeubel.

Steeds een geschikte stijl

Een picknicktafel in het wit is gezellig en past helemaal binnen de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting.

Houd je van een minimalistische stijl? Of ga je liever voor een romantisch ogende inrichting van jouw tuin of je woning? Met een picknicktafel in het wit kun je voor een laag bedrag kiezen voor een handige zit-, eet- en werkplek voor het hele gezin. Laat het mooie weer maar komen!

Voor elk huishouden een geschikte picknicktafel

Wie zegt overigens dat een mooie witte picknicktafel alleen geschikt is voor buiten? Op een ruime zolder of in een landelijke woonkeuken voegt dit soort tafel een unieke sfeer toe aan jouw huis. Kleed de tafel aan met een mooie plant of leuke kussentjes op de banken. Perfect!

In de tuincentra vind je doorgaans tafels die gemaakt zijn van grenenhout. Kies liever voor een picknicktafel van vurenhout of van het hoogwaardige douglashout. Tip: de Rockwood® tafels zijn dieper geïmpregneerd en gemaakt van dikkere planken. Hier geniet je tenminste 15 jaar van!

Veilig voor jong en oud

Ook voor personen die de normale instap van een picknicktafel wat lastig vinden zijn er mooie tafels verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een witte picknicktafel met een extra hoge of lage instap, met individuele zitjes of met een uitklapbaar tafelblad of bankje.

Beschik je over wat minder ruimte? Kies dan voor een volledig inklapbare tafel, of voor een picknicktafel met losse bankjes, die je handig kunt opbergen. Tegenwoordig zijn er zelfs ronde picknicktafels verkrijgbaar en kun je ook kiezen voor mini tafels, waarmee je een leuke speelhoek of eethoek voor de kinderen kunt inrichten.